Se ia un Ford și se merge la Mediaș. Înainte de asta, se contactează Echipa Mahmură pentru un loc pe foaia de joc și se obține pe ultima sută de metri, cu ajutorul lui Mahmourinho și al lui Mahmurovici, antrenorul și respectiv patronul echipei.

Participasem și la ediția din toamnă, desfășurată la Cluj, însă pe aceasta era cât pe-aci să o ratez. Cu greu m-am putut desprinde de la masa de studiu, însă miza era prea mare: un campionat în toată regula  și o echipă cu jucători mahmuri gata să-și dea sufletul pentru o clasare cât mai sus în clasament.  Dacă nu vom reuși să câștigăm cupa, țin să le transmit că atunci când victorie nu e, rămân doar sticlele!

Ediția de anul acesta este organizată de SportMeet.ro, în colaborare cu SportLocal.ro și este sponsorizată de Pepsi și Staropramen și susținută de Canyon si Zorile Store.

Mai multe detalii despre Cupa Bloggerilor la Fotbal 2012 găsiți pe cupa.sportmeet.ro

 

One Response to Mahmur și jucător.

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>