O trupa recomandata de un bun camarad nu se refuza. Asa ca, Duminica, la ora fatidica 16:20, am ajuns in Control la concertul aniversar RoadkillSoda, care implinea 2 ani de activitate.

Toate informatiile de mai jos despre trupa RoadskillSoda sunt rupte din gura targului sau observate cu propriile simturi, asa cum au fost ele prezente acolo.

Mai intai, ca numele trupei a fost masluit de pe o placa de skateboard.

Apoi, ca au scos doua albume si ca au cantat chiar si pe scene din afara.

Solistul incerca sa faca niscaiva glume numai de ei stiute cu repetand obsesiv “unde mi-s dintii” si compulsiv frecandu-si barbisonul.

Dar ce nu mi-a placut cu adevarat a fost lipsa unei voci, desi exista timbru vocal. Cu alte cuvinte, solistul avea voce, insa il acoperea mult prea puternic instrumentalul. Ca atare, nici n-am ascultat death metal, nici n-am deslusit niciun verset.

In rest, sound-ul trupei chiar a fost unul mult mai incantator decat majoitatea trupelor romanesti, deci “above average”. Mai putin cand tobarul lipsea de pe scena din cauza nevoilor personale :) .

Asa cum spuneam, a fost un concert aniversar, pentru cei doi ani de cantari.. Si nu numai. Probabil, la fiecare concert si-a facut loc pe pielea artistilor cate un tatuaj.

Am dansat si valsul van damme – sport sangeros 3, a fost si Serbschi smechera, si Despletitu despletit, Bianca in transa si Alina rock.

Tãt fu bine!

Foto & video la mahmur: https://www.facebook.com/mahmur.info

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>